Cold Guard Kft

Épületgépészeti kivitelezés

Cégünk vállalja az épületgépészeti kivitelezést és a klíma szerelést országszerte!

  • Főoldal
  • Épületgépészeti kivitelezés

GoldGuard Kft

Épületgépészeti kivitelezés

Épületgépészeti kivitelezés

Fűtés szerelés

Cégünk vállalja a fűtés szerelést. Szerelőink között akár harminc éves szakmai tapasztalattal rendelkező kolléga is található, így garantált a precíz, és jó minőségű munka. Rutinosan mozgunk a fűtés szerelés világában. Budapesten kívül országosan is vállaljuk a különböző munkálatokat. Vállaljuk cégek, irodák, irodaházaknak a teljeskörű ellátását is. Hívjon minket bizalommal.

Fűtésszerelés, Cold Guard Kft - Épületgépészeti kivitelezés, klíma szerelés országosan logó
Vízszerelés, Cold Guard Kft - Épületgépészeti kivitelezés, klíma szerelés országosan logó

Víz szerelés

Cégünk vállalja a vízszerelési munkálatokat. Teljeskörűen vállaljuk a munkálatokat, hiszen a tervezéstől a kivitelezésig mindent elvégzünk. Célunk, hogy a kivitelezés során minőségi munkát adjunk át, precízen dolgozzunk, és a végeredmény hosszú ideig jól használható legyen. Rugalmasak és alaposak vagyunk, vállaljuk cégek számára is a vízszerelést. Hívjon minket bizalommal.

Ipari hűtés

Nagy teljesítményű ipari hűtő megoldásokat kínálunk. Ezeket a rendszereket arra tervezték, hogy megfeleljen a nagyfokú igénybevételnek. Nulla hibatoleranciával működik a készülék, a gyártás közben hosszú ideig tesztelik, fejlesztik a rendszert, így a felhasználónak évekig tökéletesen fog működni, mindenféle hiba nélkül. Kiváló minőségű alkatrészekből épül fel, jó minőségű készülék.

Ipari hűtés, Cold Guard Kft - Épületgépészeti kivitelezés, klíma szerelés országosan logó
Rozsdamentes anyagok hegesztése, Cold Guard Kft - Épületgépészeti kivitelezés, klíma szerelés országosan logó

Rozsdamentes anyagok hegesztése

Cégünk vállalja a rozsdamentes anyagoknak a hegesztését. A hegesztés során mindig a legjobb technológiát alkalmazzunk, így garantáljuk azt, hogy a hegesztés kivitelezése tökéletes lesz. A hegesztést mindig olyan kollégánk végzi el, aki már gyakorlott ebben, jó minőségben és esztétikában tudja elvégezni a hegesztést. Kérjük keressen fel minket bizalommal. Várjuk hívását.

Hőszivattyú

A fűtés mellett ma már hűtésre is szükség van, legyen szó otthonról, vagy nagyobb épületekről. Ezt a célt tökéletesen ki tudja szolgálni egy hőszivattyú rendszer. Sokkal modernebb, mint a gázkazán, rendkívül biztonságos, valamint egyszerű a használata. A fenntartási költség pedig nem több, mint más megoldások esetén. Cégünk vállalja a hőszivattyúknak a kivitelezését.

Hőszivattyú, Cold Guard Kft - Épületgépészeti kivitelezés, klíma szerelés országosan
Spinkler tűzoltó rendszer, Cold Guard Kft - Épületgépészeti kivitelezés, klíma szerelés országosan

Sprinkler tűzoltó rendszer kiépítés

Sprinkler tűzoltó rendszer kiépítését vállaljuk. Cégünknél csak olyan szakemberek dolgoznak, akik jól tudják, hogy hogyan kell kiépíteni a Sprinkler tűoltó rendszert. Hosszú ideje benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk a tökéletes munkát. Ha Sprinkler tűzoltó rendszer kiépítésére van szüksége, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal és kérjen ajánlatot.

Kérjen ajánlatot épületgépészeti kivitelezésre vagy klíma szerelésre!

Több évtizednyi szakmai tapasztalattal vállaljuk a munkálatokat.