Cold Guard Kft

Klíma szerelés

Cégünk vállalja az épületgépészeti kivitelezést és a klíma szerelést országszerte!

GoldGuard Kft

Klíma szerelés

A klíma beszerelése során teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Elvégezzük a tervezést, egyedi ajánlatot adunk, majd, ha megfelel Önnek, akkor elkezdjük a kivitelezést. Vállaljuk a klíma készüléknek a beszerzését is, kapcsolatainknak hála ez rendkívül könnyen megy, hamar be tudjuk szerezni a megfelelő készüléket. Cégünk a klíma beszerelést vállalja lakossági és céges szinten is, ügyfeleink között található nagy irodaházak is, amelyeknek a teljes klimatizálását elvégeztük. Cégünk országos szinten vállalja a klíma készülékeknek a beszerelését.

Ha precíz és jó minőségű munkára vágyik, akkor kérjük keressen fel minket. Több éves tapasztalattal rendelkezünk, rugalmasak vagyunk, munkánkra maximalisták. Ha szeretné velünk felvenni a kapcsolatot klíma szerelés ügyében, akkor kérjük töltse ki az ajánlatkérés ívünket, vagy keressen fel minket telefonon. Várjuk megkeresését.

Klíma szerelés, Cold Guard Kft - Épületgépészeti kivitelezés, klíma szerelés országosan

VRV szerelés

Cégünk vállalja a VRV klímáknak a beszerelését. A VRV klímákat a Daikin márka gyártja, ezzel a rendszerrel csökkenteni lehet az energiafogyasztást, optimalizálni lehet a szezonális teljesítmény. Hatékony beltéri és kültéri egységgel rendelkezik. A márka által feltalált változó hűtőközeg hőmérséklet technológia a terheléshez igazítja a hűtőközeg hőmérsékletét az optimális komfort érdekében. Piacvezető hatékonyság és komfort jellemzi a VRV klímákat. Fűtés és hűtés egyaránt elérhető.

VRV klíma beszerelés, Cold Guard Kft - Épületgépészeti kivitelezés, klíma szerelés országosan

Klíma beszerelés

Klíma beszerelés, Cold Guard Kft - Épületgépészeti kivitelezés, klíma szerelés országosan

Vállaljuk a klíma készülékeknek a beszerelését. A beszerelés során mindig nagy hangsúlyt fektettünk a részletekre, hiszen hosszú távon akkor fog jól működni a készülék, hogyha precízen lett beszerelve. A beszerelést megelőzően mindig van egy felmérés, amely során minden apró részletet megtervezünk. A későbbiekben sem engedjük el a kezét, hiszen bármilyen problémával felkereshet minket. A klíma készülékeknek a beszerelését mindig szakképzett kollégáink végzik el.

Klíma márkák

Cégünk több klíma márkát is jól ismer, az évek alatt kitapasztaltuk, hogy melyek a legmegbízhatóbb, legjobb és legpraktikusabb darabok, így ma már márkákat is tudunk ajánlani. Ajánljuk a Daikin, Gree, Midea, Fujitsu, Mitsubishi márkák klímáit, ezen cégek készülékeit jól ismerjük, így garantáljuk azt, hogy tökéletes lesz a készülék, amelyet kiválasztunk. Természetesen más márkák esetében is rendelkezésre állunk. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, ha klíma szerelésre van szüksége.

Klíma márkák, Cold Guard Kft - Épületgépészeti kivitelezés, klíma szerelés országosan

Lakossági klíma

Lakossági klíma beszerelés, Cold Guard Kft - Épületgépészeti kivitelezés, klíma szerelés országosan

Cégünk fő profilja a nagyobb volumenű munkák, mint a már említett irodaházaknak a klimatizálása. De ettől függetlenül természetesen vállaljuk a lakossági klímáknak is a kivitelezést. A klíma beszerelés során segítünk kiválasztani a jó klímát, amelyet az előzetes megbeszélések alapján fel is szerelünk. A felszerelés során természetesen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy otthonára kellő figyelmet fordítsunk, ne okozzunk károkat.

Kérjen ajánlatot épületgépészeti kivitelezésre vagy klíma szerelésre!

Több évtizednyi szakmai tapasztalattal vállaljuk a munkálatokat.